Навіть діти просять добавку: ці кабачкові оладки з "фішкою" зникають першими
Ненависники кабачків, готуйтеся здивуватись

Навіть діти просять добавку: ці кабачкові оладки з "фішкою" зникають першими / УНІАН Рецепти
Кабачки – овоч, який часто проходить повз дитячу (і не тільки) любов. Але якщо ви додасте до них правильні акценти – сир і часник, – та приготуєте їх у вигляді хрустких оладок, навіть найвибагливіші скажуть: "Ще одну!" А щоб зробити їх ще цікавішими – ми додамо один маленький інгредієнт-сюрприз.
Деталі
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачки
- 1 яйце
- 3 ст. л. борошна
- 50-70 г твердого сиру (на ваш смак)
- 2-3 зубчики часнику (можна менше або без нього - для дітей)
- Сіль, перець – за смаком
- Олія для смаження
- Фішка: 1 ст. л. манки або кукурудзяного борошна – для хрусткої скоринки
Покрокове приготування:
Крок 1: Підготовка кабачків
Кабачки помий, за потреби очисти від шкірки й натри на середній терці. Посоли, перемішай і залиш на 10 хвилин. Потім добре відтисни сік.
Крок 2: Формуємо тісто
У миску з кабачками додай яйце, борошно, натертий сир, подрібнений часник (або не додавай – за бажанням), спеції та манку або кукурудзяне борошно. Перемішай до однорідної маси.
Крок 3: Смаження
На добре розігріту сковороду з олією викладай ложкою тісто, формуючи оладки. Обсмажуй з обох боків на середньому вогні до золотистої скоринки.
Як подавати?
Ідеально з ложкою сметани, йогуртовим соусом або навіть зі свіжими томатами. Хрумкі краї, тягучий сир усередині, легкий аромат часнику – й ніхто навіть не згадає, що це кабачки.
Також читайте: Цей рецепт лосося у фритюрниці переверне ваше уявлення про рибу!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!