ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фрикадельки по-балканськи: спеції, томати і м’ясо, яке тане в роті

Різне 20:59 - 14 травня 2025

Рецепт, що пробуджує апетит

Фрикадельки по-балканськи: спеції, томати і м’ясо, яке тане в роті

Фрикадельки по-балканськи: спеції, томати і м’ясо, яке тане в роті/Фото: przepisy.pl

Ці фрикадельки дуже смачні. Вони вразять ваші смакові рецептори цікавими нотками. Невелика гострота додасть страві пікантності.

Що треба:

  • фарш з ягняти - 600 грамів
  • Приправа для гіросу - 2 чайні ложки
  • консервовані нарізані помідори - 2 упаковки
  • черства булочка - 1 штука
  • яйце - 1 штука
  • зубчики часнику - 2 штуки
  • цибуля - 1 штука
  • сушений орегано - 2 столові ложки
  • панірувальні сухарі - 0,5 склянки
  • олія - 50 мілілітрів
  • молоко - 100 мілілітрів

Приготування:

Полийте хліб молоком і, коли він стане м’яким, ретельно відтисніть його. Покладіть м’ясо в миску, додайте крупно натерту цибулю, часник, видавлений пресом, панірувальні сухарі, яйця, приправу для гіросу та перемішайте до однорідної м’ясної маси.

Сформуйте фрикадельки, обваляйте їх у панірувальних сухарях та викладіть на дошку. Розігрійте олію на сковороді та обсмажте фрикадельки з обох боків. Розігрійте оливкову олію в каструлі та додайте консервовані помідори, півсклянки води, орегано та свіжозмелений перець. Потім додайте фрикадельки та тушкуйте ще 10 хвилин.

Раніше ми писали про те, як приготувати салат "Лісоруб" з куркою, ковбасою та сиром.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин