Фрикадельки по-балканськи: спеції, томати і м’ясо, яке тане в роті
Рецепт, що пробуджує апетит

Фрикадельки по-балканськи: спеції, томати і м’ясо, яке тане в роті/Фото: przepisy.pl
Ці фрикадельки дуже смачні. Вони вразять ваші смакові рецептори цікавими нотками. Невелика гострота додасть страві пікантності.
Що треба:
- фарш з ягняти - 600 грамів
- Приправа для гіросу - 2 чайні ложки
- консервовані нарізані помідори - 2 упаковки
- черства булочка - 1 штука
- яйце - 1 штука
- зубчики часнику - 2 штуки
- цибуля - 1 штука
- сушений орегано - 2 столові ложки
- панірувальні сухарі - 0,5 склянки
- олія - 50 мілілітрів
- молоко - 100 мілілітрів
Приготування:
Полийте хліб молоком і, коли він стане м’яким, ретельно відтисніть його. Покладіть м’ясо в миску, додайте крупно натерту цибулю, часник, видавлений пресом, панірувальні сухарі, яйця, приправу для гіросу та перемішайте до однорідної м’ясної маси.
Сформуйте фрикадельки, обваляйте їх у панірувальних сухарях та викладіть на дошку. Розігрійте олію на сковороді та обсмажте фрикадельки з обох боків. Розігрійте оливкову олію в каструлі та додайте консервовані помідори, півсклянки води, орегано та свіжозмелений перець. Потім додайте фрикадельки та тушкуйте ще 10 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати салат "Лісоруб" з куркою, ковбасою та сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!