Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб зекономити час і гроші (День 5)
Кисло-солодкі свинячі ковбаски

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Тиждень ідей для страв, які можна приготувати заздалегідь, щоб зекономити час і гроші. Ваша підготовка їжі на тиждень стала значно простішою з цими швидкими, бюджетними рецептами. Усе в цьому плані харчування займає 45 хвилин або менше, і це неодмінно сподобається всій родині. Бонус: ці страви ідеально підходять як для вечері, так і наповнювач для ланч-боксу дітям на наступний день. Вони також ідеальні як залишки або страви, приготовані наперед, для офісу. Прощавайте, дорогі обіди!
День 5 – Кисло-солодкі свинячі ковбаски
Думаючи над новими ідеями для вечері у межах нашого Savvy Dinner Plan, зробити варіант зі свининою у кисло-солодкому соусі доступним — здавалося логічним вибором! Зустрічайте свинячі сосиски у кисло-солодкому соусі… ковбаски.
Інгредієнти:
- 300 г (1 1/2 склянки) довгозернистого білого рису
- 1 ст.л. рослинної олії
- 560 г упаковка свинячих ковбасок барбекю
- 1 зелений перець, очищений від насіння і нарізаний шматочками по 2 см
- 2 стебла селери, почищених і нарізаних по діагоналі товстими шматочками
- 500 г банка соусу (Coles Sweet & Sour Simmer)
- 227 г консервованих шматочків ананаса у власному соку, без рідини
- 1 великий зелений шалот, тонко нарізаний по діагоналі
Готуємо: Крок 1
Приготуйте рис методом абсорбції, дотримуючись інструкції на упаковці.
Крок 2
Тим часом розігрійте олію у великій глибокій сковороді на середньому вогні. Обсмажте ковбаски, перевертаючи, протягом 5-6 хвилин або поки вони не підрум’яняться. Перекладіть на дошку й наріжте по діагоналі.
Крок 3
Викладіть перець і селеру у каструлю на середньо-високий вогонь. Готуйте, періодично помішуючи, протягом 5 хвилин або доки перець не почне підрум’янюватися. Додайте соус для тушкування, ананас та 85 мл (¾ склянки) води. Перемішайте до однорідності. Додайте ковбаски й перемішайте, щоб вони вкрилися соусом. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Готуйте, періодично помішуючи, протягом 10 хвилин або доки ковбаски не приготуються, а соус не загусне. Подавайте з рисом, притрусивши шалотом.
Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб заощадити час і гроші (День 3).
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!