ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб зекономити час і гроші (День 5)

Різне 19:30 - 11 червня 2025

Кисло-солодкі свинячі ковбаски

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Тиждень ідей для страв, які можна приготувати заздалегідь, щоб зекономити час і гроші. Ваша підготовка їжі на тиждень стала значно простішою з цими швидкими, бюджетними рецептами. Усе в цьому плані харчування займає 45 хвилин або менше, і це неодмінно сподобається всій родині. Бонус: ці страви ідеально підходять як для вечері, так і наповнювач для ланч-боксу дітям на наступний день. Вони також ідеальні як залишки або страви, приготовані наперед, для офісу. Прощавайте, дорогі обіди!

День 5 – Кисло-солодкі свинячі ковбаски

Думаючи над новими ідеями для вечері у межах нашого Savvy Dinner Plan, зробити варіант зі свининою у кисло-солодкому соусі доступним — здавалося логічним вибором! Зустрічайте свинячі сосиски у кисло-солодкому соусі… ковбаски.

Інгредієнти:

  • 300 г (1 1/2 склянки) довгозернистого білого рису
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 560 г упаковка свинячих ковбасок барбекю
  • 1 зелений перець, очищений від насіння і нарізаний шматочками по 2 см
  • 2 стебла селери, почищених і нарізаних по діагоналі товстими шматочками
  • 500 г банка соусу (Coles Sweet & Sour Simmer)
  • 227 г консервованих шматочків ананаса у власному соку, без рідини
  • 1 великий зелений шалот, тонко нарізаний по діагоналі

Готуємо: Крок 1

Приготуйте рис методом абсорбції, дотримуючись інструкції на упаковці.

Крок 2

Тим часом розігрійте олію у великій глибокій сковороді на середньому вогні. Обсмажте ковбаски, перевертаючи, протягом 5-6 хвилин або поки вони не підрум’яняться. Перекладіть на дошку й наріжте по діагоналі.

Крок 3

Викладіть перець і селеру у каструлю на середньо-високий вогонь. Готуйте, періодично помішуючи, протягом 5 хвилин або доки перець не почне підрум’янюватися. Додайте соус для тушкування, ананас та 85 мл (¾ склянки) води. Перемішайте до однорідності. Додайте ковбаски й перемішайте, щоб вони вкрилися соусом. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Готуйте, періодично помішуючи, протягом 10 хвилин або доки ковбаски не приготуються, а соус не загусне. Подавайте з рисом, притрусивши шалотом.

Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб заощадити час і гроші (День 3).

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин