Секрет найсмачнішого гарбузового хліба: рецепт, який підкорив світ
Дізнайтеся, як приготувати цю смакоту

Секрет найсмачнішого гарбузового хліба: рецепт, який підкорив світ / Фото: Freepik
Цей рецепт гарбузового хліба став вірусним. Спробуйте його приготувати, і дізнаєтеся, чому.
Вам знадобиться:
- 1 банка (425 г) гарбузового пюре
- 4 великих яйця
- 1 склянка рослинної олії
- дві третіх склянки води
- 3 склянки білого цукру
- 3 з половиною склянки пшеничного борошна
- 2 ч. л соди
- півтори ч. л солі
- 1 ч. л меленої кориці
- 1 ч. л меленого мускатного горіха
- пів ч. л меленої гвоздики
- чверть ч. л меленого імбиру
Спосіб приготування:
- Духовку розігрійте до 175°C. Форми для випікання змастіть та присипте борошном.
- Змішайте борошно, соду, сіль, корицю, мускатний горіх, гвоздику та імбир. Окремо в мисці збийте гарбузове пюре, яйця, олію, воду та цукор, поки маса не стане однорідною.
- Поступово додавайте сухі інгредієнти до маси з гарбузового пюре. Перемішайте до однорідності.
- Розподіліть тісто по формі.
- Випікайте протягом 50 хвилин. Перевіряйте готовність зубочисткою.
- Дайте хлібу постояти в духовці ще 10 хвилин, після вийміть його та охолодіть на решітці.
Нещодавно ми ділилися рецептом освіжаючого салату з авокадо.
Джерело:
Allrecipes
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні