ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фрикадельки, що тануть у роті:томатна класика для затишного столу

Різне 13:18 - 13 травня 2025

Вони сподобаються і дітям, і справжнім гурманам

Фрикадельки, що тануть у роті:томатна класика для затишного столу

Фрикадельки, що тануть у роті:томатна класика для затишного столу/Фото: pexels

Фрикадельки в томатному соусі виходять соковиті, в міру солодкі та насичені томатним смаком. Їх можна вживати як основну страву: буде смачно і поживно, особливо, якщо вимочити соус свіжим хрустким хлібом чи багетом. Також можна додавати до них різні гарніри. Особливо смачно вийде зі спагеті, вареною гречкою та весняним салатом. Також непогано смакуватиме з вареним рисом та зеленню, картопляним пюре. Просто бомба — поєднання фрикадельок в томаті з запеченими овочами, наприклад болгарським перцем чи баклажанами.

Що треба:

  • фарш, наприклад з індички - 500 грамів
  • Приправа Knorr - 1 упаковка
  • Кайзер-рол - 1 штука
  • яйце - 1 штука
  • оливкова олія - 3 столові ложки
  • каперси - 2 столові ложки
  • нарізані очищені помідори - 1 банка
  • петрушка - 1 пучок

Приготування:

Замочіть рулетики у воді, ретельно відіжміть і додайте до фаршу. Подрібніть петрушку. Додайте половину пакетика приправи до фаршу, яйце та ретельно перемішайте. З отриманої маси сформуйте невеликі круглі фрикадельки. Злегка обсмажте їх на гарячій оливковій олії.

Висипте консервовані помідори в каструлю, додайте каперси та решту пакету приправи. Ретельно перемішайте, накрийте кришкою та готуйте 2-3 хвилини. Подавайте, посипавши зверху петрушкою.

У процесі приготування також можна додати до соусу ложку-дві вершків. Так смак вийде більш вершковим. Щодо приправ, то обмежень немає, підійдуть ваші улюблені варіанти.

Раніше ми писали про те, як приготувати свинячу вирізку в товстій майонезно-грибній "ковдрі".

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин