ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Цей пиріг з рибою — як сюрприз від бабусі: не чекав, але з’їв до крихти!

Різне 18:27 - 19 червня 2025

Смак, який повертає в минуле

Цей пиріг з рибою — як сюрприз від бабусі: не чекав, але з’їв до крихти!

Цей пиріг з рибою — як сюрприз від бабусі: не чекав, але з’їв до крихти!/Фото: przepisy.pl

Начинка цього пирога поєднує соковитість риби та кислинку квашеної капусти. Виходить дуже смачно. Окрім того, страва містить багато корисних речовин, вітамінів та мінералів.

Що треба:

  • квашена капуста - 0,5 кілограма
  • біла цибуля - 2 штуки
  • Ніжна універсальна приправа
  • філе білої риби - 1 штука
  • сушені гриби - 100 грамів
  • майоран - 20 грамів
  • зубчик часнику - 3 штуки
  • яйця - 2 штуки
  • масло - 30 грамів
  • вода - 200 мілілітрів
  • Для тіста:
  • борошно - 1 кілограм
  • вода - 500 мілілітрів
  • цукор - 25 грамів
  • сіль - 20 грамів
  • олія - 50 мілілітрів
  • дріжджі - 8 грамів

Приготування:

Змішайте інгредієнти для тіста, добре вимісивши їх на дошці, поставте в холодильник на 10 хвилин, збризнувши водою. Через 10 хвилин вийміть його для підйому в теплому місці на 20 хвилин.
Наріжте цибулю та часник. Обсмажте цибулю, часник та нарізані гриби на вершковому маслі. Будьте обережні, щоб масло не підгоріло, інакше страва буде неапетитною та шкідливою для здоров'я. Потім додайте нарізану капусту та майоран. Приправте приправою. Додайте склянку води та тушкуйте, поки капуста не стане м’якою, а рідина не випарується.

Розкачайте тісто. Змастіть збитим яйцем, покладіть посередині рибне філе. Посипте приправою і додайте підготовлену капусту. Згорніть все рулетом. Змастіть зверху рештою яйця та посипте рештою майорану. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.

Раніше ми писали про те, як приготувати традиційний бограч із лісовими грибами.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин