ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Свиняча вирізка в товстій майонезно-грибній "ковдрі" — забудьте про дієти

Різне 16:37 - 09 травня 2025

Пікантна страва сподобається вам з першого шматочка

Свиняча вирізка в товстій майонезно-грибній "ковдрі" — забудьте про дієти

Свиняча вирізка в товстій майонезно-грибній "ковдрі" — забудьте про дієти/Фото: przepisy.pl

М’ясо, приготоване таким чином, виходить смачне, в міру пропечене, з підкресленням потрібних ноток смаку. До страви підійде будь-який гарнір. Проте найкраще, напевно, вона смакує окремо від іншої їжі. Так вдасться отримати справжню, нічим не відтінену, насолоду.

Що треба:

  • середня свиняча вирізка без кісток - 1 кілограм
  • печериці - 500 грамів
  • Майонез Hellmann's Babuni - 150 грамів
  • Гострий кетчуп Hellmann's - 50 грамів
  • Приправа для м'яса Knorr - 2 столові ложки
  • цибуля - 1 штука
  • твердий сир - 100 грамів
  • зубчик часнику - 1 штука
  • петрушка - 1 пучок

Приготування:

Очистіть свинячу вирізку від будь-яких мембран та жиру. Наріжте невеликими зручними шматочками товщиною приблизно 1 см. Ретельно посипте продукт приправою для м'яса.

Гриби помийте, натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте, часник роздавіть у пасту, петрушку дрібно наріжте. Все це змішайте з майонезом та кетчупом. Викладіть підготовлену начинку на шматочки м’яса. Розподіліть так, щоб покриття було достатньо, але при цьому, щоб воно не обвалювалося.

Випікайте все в розігрітій до 180 градусів Цельсія духовці приблизно 30 хвилин. Посипте їх зверху твердим сиром і готуйте, поки верхівка підрум’яниться.

Ця страва може стати постійним елементом ваших святкових столів. А ще її можна готувати щоразу, коли хочеться підняти настрій до небес!

Раніше ми писала про те, як приготувати фаршироване листя салату, яке заряджає позитивом.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин