Свиняча вирізка в товстій майонезно-грибній "ковдрі" — забудьте про дієти
Пікантна страва сподобається вам з першого шматочка

Свиняча вирізка в товстій майонезно-грибній "ковдрі" — забудьте про дієти/Фото: przepisy.pl
М’ясо, приготоване таким чином, виходить смачне, в міру пропечене, з підкресленням потрібних ноток смаку. До страви підійде будь-який гарнір. Проте найкраще, напевно, вона смакує окремо від іншої їжі. Так вдасться отримати справжню, нічим не відтінену, насолоду.
Що треба:
- середня свиняча вирізка без кісток - 1 кілограм
- печериці - 500 грамів
- Майонез Hellmann's Babuni - 150 грамів
- Гострий кетчуп Hellmann's - 50 грамів
- Приправа для м'яса Knorr - 2 столові ложки
- цибуля - 1 штука
- твердий сир - 100 грамів
- зубчик часнику - 1 штука
- петрушка - 1 пучок
Приготування:
Очистіть свинячу вирізку від будь-яких мембран та жиру. Наріжте невеликими зручними шматочками товщиною приблизно 1 см. Ретельно посипте продукт приправою для м'яса.
Гриби помийте, натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте, часник роздавіть у пасту, петрушку дрібно наріжте. Все це змішайте з майонезом та кетчупом. Викладіть підготовлену начинку на шматочки м’яса. Розподіліть так, щоб покриття було достатньо, але при цьому, щоб воно не обвалювалося.
Випікайте все в розігрітій до 180 градусів Цельсія духовці приблизно 30 хвилин. Посипте їх зверху твердим сиром і готуйте, поки верхівка підрум’яниться.
Ця страва може стати постійним елементом ваших святкових столів. А ще її можна готувати щоразу, коли хочеться підняти настрій до небес!
Раніше ми писала про те, як приготувати фаршироване листя салату, яке заряджає позитивом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!