Корисний та дуже красивий сніданок: готуємо яскраві шпинатні вафлі
Корисну зелень їстимуть навіть діти

Готуємо яскраві шпинатні вафлі/Фото: istockphoto
Шпинатні вафлі – це легка та корисна альтернатива традиційним вафлям. Вони відрізняються насиченим зеленим кольором, ніжною текстурою та універсальністю. Подавати їх можна із сиром, прошуто, овочами чи навіть з яєчнею. Така страва стане чудовим вибором для сніданку або легкої вечері.
Інгредієнти:
- 200 г шпинату
- 2 яйця
- 300 г кисломолочного сиру
- 2-3 ст.л олії
- Сіль
- 150 г борошна
- 2 ч.л розпушувача
Приготування:
У блендері збийте шпинат, яйця, кисломолочний сир, сіль та олію до однорідної маси.
Отриману масу переливаємо в миску, додаємо борошно, змішане з розпушувачем, і перемішуємо до однорідної консистенції.
Розігрійте вафельницю та змастіть її за потреби оливковою олією, якщо вафлі прилипають.
Вилийте порцію тіста у вафельницю та випікайте 5-6 хвилин до готовності. Смачного!
Поєднання двох суперфудів: рецепт корисної та дуже смачної намазки
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!