Грибочки на мангалі: найсмачніший маринад для печериць
Апетичний шашлик для тих, хто не їсть м'яса

Грибочки на мангалі: найсмачніший маринад для печериць/Фото: istockphoto
Готуємо неймовірно смачні та соковиті печериці на мангалі. Секрет смачного шашлику з грибів — правильно приготований маринад.
Інгредієнти:
- шампіньйони середнього розміру 16 шт
- 5 ст.л соусу теріякі
- 4 ст.л оливкової олії
- сіль, перець, паприка, гострий перець чилі
Приготування:
- очистіть гриби 15-16 шт. Додайте соус теріякі та оливкову олію по 4-5 ст.ложок, і по 2-3 г спецій (копчену паприку, гострий перець чилі, сіль і мелений перець). Все вимішайте і лишіть маринуватись 30 хв
- нанизуємо на шампур по 5-6 грибів
- готуємо на сивому вугіллі, постійно перевертаючи близько 8-10 хв. Смачного!
Спанакопіта: рецепт відомого грецького пирога зі шпинатом та сиром
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні