Цей ресторанний трюк створює найпишнішу яєшню
Для завжди ідеально пухкої яєшні потрібен всього один інструмент

Цей ресторанний трюк створює найпишнішу яєшню/Фото: vecstock/freepik
Пухка яєшня – ідеальна яєшня. Але отримати таку не завжди легко, проте можливо. Поповніть своє кухонне приладдя одним інструментом й у вас завжди буде найпухкіша й найсмачніша яєшня.
Деталі
Йдеться про пружинний вінчик для збивання яєць – його часто використовують у ресторанах. Цей невеликий інструмент зазвичай виготовляють із нержавіючої сталі й виглядає він як пружинка на паличці. Пружинка може бути як конусоподібна, так і куляста. Маленька форма вінчика робить його ідеальним для збивання в невеликих або вузьких посудинах, а також для чудової аерації.

Форма спіральної пружини цього типу віночка дозволяє здійснювати як вертикальні, так і горизонтальні рухи під час збивання. Це означає, що окрім переміщення інгредієнтів з боку в бік, вінчик також переміщує їх угору та вниз.
Якщо ви збиваєте яйця пружинним вінчиком, то робіть це краще в мисці з високими стінками. Зубці пружинного віночка рухаються набагато більше, ніж у звичайного, тому ви можете легко розкидати яйця по стільниці.
Читайте також: Чилі, що викликає залежність: готуйте обережно – це справжній гастрономічний наркотик.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!