Ліниво, але швидко й дуже смачно: ідеальний рецепт простої літньої вечері
5 інгредієнтів, 25 хвилин, і на вашому столі відмінна вечеря, як у ресторані

Ліниво, але швидко й дуже смачно: ідеальний рецепт простої літньої вечері/Фото: Alex Lepe/The Kitchn
Цей рецепт — справжній рятівник для будніх вечорів. Усе готується в одній сковорідці за 25 хвилин, а смак — як у страви з ресторану. Соковита ковбаса, ніжні кабачки, солодка кукурудза та ароматні спеції — ідеальне поєднання для швидкої та смачної вечері.
Інгредієнти (на 3–4 порції):
- 300 грамів копчених сосисок (наприклад, мисливських ковбасок)
- 1 середній кабачок (приблизно 250 г), нарізаний півкільцями
- 1 болгарський перець (бажано червоний або жовтий), нарізаний смужками
- 150 г кукурудзи (свіжої або замороженої)
- 1 ст. л. оливкової олії
- ½ ч. л. солі
- ¼ ч. л. чорного меленого перцю
- ½ ч. л. сушеного орегано
- ½ ч. л. часникового порошку
- Свіжа зелень (кінза або петрушка) — для подачі
Спосіб приготування:
- Наріжте ковбасу кружечками, кабачок — півкільцями, перець — смужками.
- У великій сковорідці розігрійте олію на середньому вогні. Додайте ковбасу й обсмажуйте 5–6 хвилин, поки вона не підрум’яниться. Перекладіть на тарілку.
- У тій самій сковорідці обсмажте кабачки та перець 5–6 хвилин до м’якості. Додайте кукурудзу, спеції та перемішайте.
- Поверніть ковбасу до сковорідки, перемішайте усе разом і прогрійте ще 2–3 хвилини.
- Посипте свіжою зеленню та подавайте гарячим. Смачного!
Читайте також: Аромат Сходу: Пряна чечевиця з кокосовим молоком та імбиром.
Джерело:
The kitchn
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні