10 хвилин у духовці – і ви в захваті: легка страва для лінивого вечора
Рецепт із кількома простими інгредієнтами

10 хвилин у духовці – і ви в захваті: легка страва для лінивого вечора / Фото: сайт Ясенсвіт
Ось цікавий, простий і легкий рецепт – запечені авокадо з яйцем. Страва швидка у приготуванні, дуже смачна та поживна – чудовий варіант для сніданку або легкої вечері.
Що треба
- 1 стиглий авокадо;
- 2 маленькі яйця;
- Сіль і перець за смаком;
- Червоний перець, зелень або пармезан – за бажанням.
Приготування
- Розігрійте духовку до 200°C.
- Розріжте авокадо навпіл і видаліть кісточку. За потреби трохи виберіть м’якоті, щоб яйце помістилося в лунку.
- Покладіть половинки авокадо на форму для запікання (можна закріпити їх фольгою, щоб не перевертались).
- Обережно вбийте яйце в кожну половинку. Посоліть, поперчіть, за бажанням додайте спеції або тертий сир.
- Запікайте 12–15 хвилин – білок має схопитися, а жовток залишитися трохи рідким.
- Посипте зверху свіжою зеленню або хрустким беконом і подавай!
Лише кілька хвилин у духовці, трішки спецій, які кожен може знайти вдома і ви отримаєте смачний, корисний перекус, гідний будь-якої домашньої вечері.
Раніше ми розповідали про фаршироване листя салату, яке заряджає позитивом.
Джерело:
МЕТА
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні