ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сосиски з пюре та цибулевою підливою: надійний сімейний обід

Різне 18:55 - 14 травня 2025

Це класичні сосиски з пюре, подані з горошком і цибулевою підливою

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Для надійного сімейного обіду ви не помилитеся, якщо оберете класичні сосиски з пюре, подані з горошком і цибулевою підливою.

Інгредієнти:

  • 800 г очищеної, нарізаної кубиками картоплі
  • 1/2 склянки (125 мл) пахти (Dairy Farmers)
  • 8 (560 г в упаковці) тонких яловичих сосисок
  • 1 ріпчаста цибулина, тонко нарізана
  • 2 ст. л. суміші для соусу (Gravox Traditional)
  • 1 ст. л. томатного соусу
  • 1, 1/4 склянки (150 г) замороженого горошку

Готуємо: Крок 1

Покладіть картоплю у велику каструлю. Залийте холодною водою. Доведіть до кипіння на сильному вогні. Варіть 15 хвилин або до готовності. Злийте воду. Поверніть у каструлю з пахтою. Використайте товкач для картоплі або виделку, щоб розім’яти до однорідної маси.

Крок 2

Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Готуйте сосиски, періодично перевертаючи, протягом 8 хвилин або до готовності. Перекладіть на тарілку. Накрийте, щоб залишилися теплими. Готуйте цибулю на сковороді на середньому вогні, помішуючи, протягом 3 хвилин або доки цибуля не стане м’якою. Додайте суміш для підливи та 1 склянку (250 мл) гарячої води. Доведіть до кипіння. Готуйте, помішуючи, протягом 3 хвилин або поки підлива трохи не загусне. Додайте томатний соус. Готуйте ще 1 хвилину або поки все не поєднається.

Крок 3

Тим часом відваріть горошок у каструлі з киплячою водою до готовності. Злийте воду і тримайте в теплі.

Крок 4

Розкладіть пюре по порційних тарілках. Зверху викладіть сосиски. Подавайте з горошком і цибулевою підливою.

Рамен з часниковим маслом: вечеря/обід сподобається всім!

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин