Сосиски з пюре та цибулевою підливою: надійний сімейний обід
Це класичні сосиски з пюре, подані з горошком і цибулевою підливою

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Для надійного сімейного обіду ви не помилитеся, якщо оберете класичні сосиски з пюре, подані з горошком і цибулевою підливою.
Інгредієнти:
- 800 г очищеної, нарізаної кубиками картоплі
- 1/2 склянки (125 мл) пахти (Dairy Farmers)
- 8 (560 г в упаковці) тонких яловичих сосисок
- 1 ріпчаста цибулина, тонко нарізана
- 2 ст. л. суміші для соусу (Gravox Traditional)
- 1 ст. л. томатного соусу
- 1, 1/4 склянки (150 г) замороженого горошку
Готуємо: Крок 1
Покладіть картоплю у велику каструлю. Залийте холодною водою. Доведіть до кипіння на сильному вогні. Варіть 15 хвилин або до готовності. Злийте воду. Поверніть у каструлю з пахтою. Використайте товкач для картоплі або виделку, щоб розім’яти до однорідної маси.
Крок 2
Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Готуйте сосиски, періодично перевертаючи, протягом 8 хвилин або до готовності. Перекладіть на тарілку. Накрийте, щоб залишилися теплими. Готуйте цибулю на сковороді на середньому вогні, помішуючи, протягом 3 хвилин або доки цибуля не стане м’якою. Додайте суміш для підливи та 1 склянку (250 мл) гарячої води. Доведіть до кипіння. Готуйте, помішуючи, протягом 3 хвилин або поки підлива трохи не загусне. Додайте томатний соус. Готуйте ще 1 хвилину або поки все не поєднається.
Крок 3
Тим часом відваріть горошок у каструлі з киплячою водою до готовності. Злийте воду і тримайте в теплі.
Крок 4
Розкладіть пюре по порційних тарілках. Зверху викладіть сосиски. Подавайте з горошком і цибулевою підливою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!