Курка з медово-гірчичним соусом у мультиварці
Переконайтеся, що у вас під рукою є хрусткий хліб

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін
Курка з медово-гірчичним соусом у мультиварці. Коли потрібно нагодувати родину чи дітей, ось простий рецепт вечері, до якого ви повертатиметеся знову і знову. Переконайтеся, що у вас під рукою є хрусткий хліб, щоб насолодитися соусом цього простого й легкого курячого вечері.
Інгредієнти
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. солодкої паприки
- 8 курячих котлет із стегна, без шкіри
- 2 скибочки бекону без шкірки, крупно нарізаних
- 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
- 2 ч. л. сухого гірчичного порошку
- 160 мл (2/3 склянки) курячого бульйону
- 2 ст. л. зернистої гірчиці
- 1 ст. л. діжонської гірчиці
- 2 ст. л. чистого меду
- 80 г (1/2 склянки) замороженого горошку, розмороженого
- 2 ст. л. кулінарних вершків
- 2 ст. л. свіжої подрібненої петрушки
Готування: Крок 1
Змішайте олію та паприку у великій мисці. Додайте курку та перемішайте, щоб покрити її. Розігрійте велику сковорідку з антипригарним покриттям на середньому вогні. Додайте курку та готуйте, перевертаючи, протягом 5 хвилин або поки вона не підрум’яниться. Перекладіть на тарілку. Додайте бекон у сковорідку та готуйте, помішуючи, 5 хвилин або поки не стане золотистим і хрустким. Перекладіть на тарілку.
Крок 2
Покладіть кукурудзяний крохмаль і гірчичний порошок у мультиварку. Поступово вмішуйте бульйон, гірчицю та мед до однорідної маси. Додайте курку і бекон у мультиварку та обережно перемішайте. Готуйте на низькому режимі 4 години (або на високому режимі 2 години), додавши горошок і вершки за 10 хвилин до кінця приготування.
Крок 3
Подавайте курку, посипавши петрушкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!