ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Делікатес для гурманів: класичні м’ясні кульки у вишуканому соусі з кропом

Різне 16:49 - 17 червня 2025

Ця страва подарує надзвичайне задоволення

Делікатес для гурманів: класичні м’ясні кульки у вишуканому соусі з кропом

Делікатес для гурманів: класичні м’ясні кульки у вишуканому соусі з кропом/Фото: przepisy.pl

М’ясні кульки в кроповому соусі мають соковиту текстуру та буквально тануть в роті. Аромат кропу додає страві свіжості та яскравості. Смак стає збалансованим та дуже приємним.

Загалом ця страва асоціюється з домашнім затишком, теплом, родиною.


Що треба:

  • яловичий та свинячий фарш - 500 грамів
  • Кубик приправи смаженого м'яса - 1 штука
  • вершки 18% - 100 мілілітрів
  • кріп - 1 пучок
  • Ніжна універсальна приправа - 1 столова ложка
  • цибуля -1 штука
  • Кайзер-рол - 1 штука
  • молоко - 1 склянка
  • борошно - 4 столові ложки
  • яйце -1 штука
  • мелений чорний перець - 1 щіпка

Приготування:

Замочіть булочку в молоці, а потім відіжміть. Перекладіть м’ясо в миску та ретельно перемішайте з яйцем і булочкою. Приправте суміш дрібкою чорного перцю та делікатесним соусом.

Сформуйте з м’ясної маси невеликі фрикадельки та обваляйте їх у борошні. Потім обсмажте з кожного боку до золотисто-коричневого кольору в розігрітій олії.

Додайте нарізану кубиками цибулю до обсмажених фрикадельок. Смажте деякий час, поки цибуля не стане прозорою. Додайте решту борошна та перемішайте.

Налийте склянку води в каструлю, додайте есенцію. Варіть все близько 8 хвилин, потім додайте вершки та подрібнений кріп. Варіть все разом ще 3-4 хвилини. Подавайте готові фрикадельки в кроповому соусі з картоплею або крупою.

Раніше ми писали, як приготувати курячу печінку у мадері.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин