ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яйця в чашках — маленькі шедеври на вашій тарілці!

Різне 11:36 - 16 червня 2025

Ви можете перетворити свій сніданок на справжнє мистецтво

Яйця в чашках — маленькі шедеври на вашій тарілці!

Яйця в чашках — маленькі шедеври на вашій тарілці!/Фото: przepisy.pl

Ця страва виглядає зовсім як делікатеси в готелі. Пройти повз, не зацікавившись нею, просто неможливо. Смак відповідає зовнішньому вигляду. Ніжне яйце в поєднанні з хрусткою шинкою та соковитим шпинатом створюють гармонійний баланс. Ви полюбите ці яйця і захочете снідати ними завжди.

Що треба:

  • яйця - 6 штук
  • молодий шпинат - 50 грамів
  • зелена цибуля - 1 штука
  • Суміш італійських трав і спецій з в'яленими помідорами - 2 столові ложки
  • сир гауда - 30 грамів
  • шинка - 6 скибочок
  • крес-салат - 50 грамів
  • олія - 2 столові ложки

Приготування:

Помийте, обсушіть та порвіть шпинат на дрібніші листки. Наріжте зелену цибулю скибочками. Натріть сир. Змішайте шпинат, зелену цибулю, тертий сир із приправою. Злегка змастіть форми для мафінів або формочки олією та викладіть у кожну скибочку шинки.

Покладіть шпинатну суміш всередину та обережно розбийте одне яйце. Підготуйте таким чином 6 формочок. Випікайте при температурі 200 градусів приблизно 15 хвилин. Подавайте, прикрасивши листям крес-салату.

Їсти можна з хрусткими грінками, легким овочевим салатом, різноманітними соусами. З напоїв підходять трав’яні чаї та ароматна кава.

Для сніданку чи легкого перекусу ця страва підходить ідеально. За бажанням її також легко запакувати, щоб взяти з собою в дорогу чи на роботу.

Раніше ми писали про те, як приготувати перепілку у вершковому соусі з грибами.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин