Шукаєте нову ідею для частування на вечірку?.. Рецепт "Свинка в ковдрі"
Проста ідея для страви, яку завжди з'їдають

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Проста ідея для страви, яку завжди з'їдають. Шукаєте нову ідею для частування на вечірку? Ця легка закуска із сосисками піднімає стіл на новий рівень. Готується з купленого тіста для піци, дуже просто у приготуванні.
Інгредієнти:
- 3 упаковки свіжого тіста для піци по 200 г
- 75 г купленого часникового масла, розтопленого
- 1 ч. л. італійської приправи
- Звичайне борошно для посипання
- 2 х 500 г міні-сосисок
- Томатно-базиліковий соус для пасти, підігрітий
Готуємо: Крок 1
Приготуйте тісто для піци відповідно до інструкції на упаковці.
Крок 2
Розігрійте духовку до 200°C/180°C з вентилятором. Вистеліть дно і боки роз’ємної форми діаметром 23 см папером для випічки. Поставте жаростійку форму завглибшки 7 см і шириною 9 см у центр роз’ємної форми. Змішайте масло та приправу у невеликій мисці. Приправте перцем.
Крок 3
На злегка присипаній борошном поверхні розкачайте одну частину тіста у прямокутник розміром 12 x 24 см. Наріжте прямокутник на дванадцять шматочків розміром 4 x 6 см. Змастіть один із шматочків тіста сумішшю часникового масла. Покладіть сосиску в центр. Загорніть тісто навколо сосиски, розтягуючи тісто під час загортання і защипуючи кінці, щоб закріпити. Викладіть вертикально на деко. Повторіть з рештою тіста, суміші часникового масла та сосисок, розташовуючи їх по колу.
Крок 4
Змастіть верхівки рештою суміші часникового масла. Випікайте 45 хвилин або до золотистої скоринки і підняття. Залиште на 10 хвилин, щоб трохи охололи, перш ніж перекласти на сервірувальну тарілку. Викладіть соус для пасти у миску в центрі для макання. Подавайте.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!