Агенти змін та кулінарні хаби: яке меню для школярів впроваджує Зеленська (фоторепортаж)
До кінця року навчання пройдуть 600 кухарів

Агенти змін та кулінарні хаби: яке меню для школярів впроваджує Зеленська / фото: telegram
У трьох областях України – Тернопільській, Одеській та Полтавській, відкрилися кулінарні хаби.
Деталі
В межах проєкту School Chef’s Training Hubs Development та реформи шкільного харчування у хабах навчають кухарів професійно-технічних навчальних закладів. Вони працюють на новітньому обладнанні з найкращими тренерами, покращуючи свій професійний рівень.
Після навчання кухарі передадуть свої знання з нутриціології, безпеки харчового процесу, створення технологічних карт колегам у своїх регіонах.
Загалом до кінця року пройдуть навчання 600 кухарів.
Щоб це стало можливим, разом працюють Міністерство освіти і науки України, Швейцарська агенція розвитку та співробітництва (SDC), Посольство Швейцарії в Україні, громадська організація "Культ Фуд" та громадська організація "Національна асоціація громадського харчування".





Також у приватному закладі "Будинку Милосердя" мешканці знесилені, просили хліба та води, без документів, грошей, телефонів та у повній антисанітарії.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!