Ми все життя робили це неправильно: лайфхаки по швидкій нарізці продуктів
Ці корисні поради скоротять ваше перебування на кухні і допоможуть красиво нарізати продукти

Фото: Рexels/ Автор - Andrea Piacquadio
Коли справа стосується кухні, важливо володіти навичками, які допоможуть швидко і правильно виконувати деякі дії. Всі ми щодня подрібнюємо овочі, ягоди або фрукти, готуючи смачні страви. Але існують спеціальні правила нарізання продуктів, про які більшість людей навіть не здогадуються.
Мандарин
Цей метод просто геніальний. Зріжте верхівку і дно плода, зробіть надріз вздовж і "розгорніть" фрукт.

Лайм
Якщо вам потрібен сік цитруса, виріжте середню частину плода і відіжміть її. Таким чином, вам вдасться отримати максимальну кількість соку.

Помідори чері
Розмістіть плоди між двома плоскими тарілками, щоб вони були добре зафіксовані. Проведіть між тарілками гострим ножем, таким чином, вам вдасться одним рухом нарізати всі помідори. Цей же спосіб можна використовувати і для винограду.

Гранат
Тепер гранат можна не чистити, а просто розламати. Відріжте верхівку і дно, зробіть кілька надрізів з боків і розламайте фрукт.

Ківі
Цей екзотичний фрукт необов'язково чистити. Просто розріжте плід навпіл і їжте ложкою.

Раніше ми розповідали, як за кілька секунд почистити картоплю.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!