ОСТАННІ
25 вересня, субота
Більше новин

Київська піцерія ввійшла до 50 найкращих закладів Європи

Суспільство 15:45 - 31 липня 2021

Їй вже три роки поспіль вдається залишатися в середині списку

Українська піцерія ввійшла в ТОП-50 найкращих закладів Європи

Фото: GettyImages/Автор- Tim Boyle

Звання найкращої столичної піцерії отримала паризька Peppe Pizzeria, на другому місці віденська  Via Toledo. Enopizzeria, а третє місце дісталось мадридській Fratelli Figurada. Київський заклад  неаполітанської кухні  Positano отримав своє 34 місце, як минулого року, а- от в 2019 він був на 30 місці. Основними критеріями оцінювання були якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, барна та винна карти. 

Фото: Facebook Positano 

Розповімо трішки детальніше:  шеф-кухарем закладу є  бренд-шеф мережі "Сільпо" Марко Черветті. Основу меню він  створив разом з піцайоло Енцо Кочча. 

Фото: Facebook Positano 

У закладі подають традиційні та авторські піци, які готують у дров’яній печі від майстра Стефано Феррара, пасту фреска, закуски, основні страви й десерти та карту натуральних італійських вин. Positano розташований на лівому березі в ТЦ Silver Breeze (вулиця Павла Тичини, 1-В). Він має шестирічну історію. 

Раніше ми ділились тим, що в Парижі запрацювала перша в світі автоматизована піцерія. 

 
Джерело: 50Toppizza
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин

0 коментарів