Цей пристрій для кави змінить вашу кухню: ви навіть не здогадувались
Неочікувані лайфгаки

Цей пристрій для кави змінить вашу кухню: ви навіть не здогадувались / Фото: Freepik
Інструменти одноразового використання не завжди найкраще використовують кухонний простір, але тільки тому, що ви купили щось для єдиної мети, не означає, що ви не можете використовувати його в кількох справах. Візьміть, наприклад, спінювач для молока. Ці палички на батарейках чудово підходять для збивання молока для ранкової кави або чаю, але ручний віночок з невеликою додатковою силою чудово підходить для багатьох інших кухонних потреб. Тільки не забувайте добре мити віночок між приготуванням солодких і солоних страв (спробуйте замочити його в білому оцті з содою, якщо він неприємно пахне). Ось кілька креативних способів використання піноутворювача для молока, які виходять далеко за рамки приготування ранкової кави.
Салатні заправки
Олія та оцет, як відомо, не змішуються, а збивати їх разом може бути, скажімо прямо, неприємно. Використовуйте піноутворювач для молока, щоб емульгувати домашні салатні заправки, щоб вони не розпливалися за столом. Можливо, для цього вам знадобиться окрема насадка для збивання молока, оскільки сильні аромати можуть залишатися у вашій каві...
Збивання матча
Це не традиційний спосіб, але він працює. Якщо збивання бамбуковою паличкою порошку матчу та гарячої води в чашці здається вам занадто виснажливим, зробіть свій ритуал приготування матчу трохи простішим, використовуючи замість цього піноутворювач для молока. Просто змішайте порошок матча (бажано просіяний через дрібне ситечко, щоб усунути грудочки) з гарячою водою і збийте. Потім додайте ще води і молока, щоб приготувати латте з матча. Це також працює з будь-яким іншим чайним порошком, наприклад, сумішшю для чайного лате або гарячого какао.
Змішуйте добавки
Якщо ви додаєте до напоїв колаген, протеїновий порошок, електроліти або інші добавки, ви можете допомогти їм розчинитися, змішавши їх у рідині за допомогою піноутворювача для молока.
Яєчня
Переконайтеся, що жовтки і білки змішалися разом, використовуючи спінювач! Додайте в миску з розбитими яйцями трохи молока, вершків або води, щоб забезпечити пишність, а потім збийте. Після того, як яйця збиті, вилийте їх на сковорідку і готуйте, як зазвичай. Це також може спрацювати для яєчні на парі або інших рецептів, які передбачають приготування омлету.
Відновлюйте відокремлене альт-молоко
Якщо ви робите власне горіхове молоко, швидше за все, вода відокремлюється від верху через день-два, тому що ви не використовуєте хімічний загущувач. Це нормально, але ви можете повернути текстуру до ідеальної за допомогою декількох швидких змахів піноутворювача.
Виправити розшарування горіхового та насіннєвого масла
Якщо ваше горіхове або арахісове масло розшарувалося, залишивши зверху калюжу олії, з'єднайте їх разом за допомогою піноутворювача. Зачерпніть горіхове масло у велику миску або глибоку чашку, і повільно використовуйте спінювач, щоб змішати масло з основою. Це працює, але будьте обережні з бризками масла.
Приготуйте пінний топінг для коктейлів
Хочете напій, гідний міксолога? Збийте його в піну! Використовуйте піноутворювач для молока, щоб збити яєчний білок або аквафабу, якими можна прикрасити коктейль. Якщо ви дійсно хочете пофантазувати, додайте до легкої піни трохи смаку, наприклад, зневоднені ягоди.
Нещодавно ми розповідали про помилки при митті холодильника, які псують ваші продукти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!