Як правильно нарізати картоплю в суп: корисні лайфхаки, які покращать вашу страву
Нарізка картоплі в суп хоч і здається простою, але цей процес потребує деяких тонкощів

Як правильно нарізати картоплю в суп/Фото: Vecteezy
Нарізка картоплі в суп хоч і здається простою, але цей процес потребує деяких тонкощів. Ми розповімо, як це правильно робити.
Від форми нарізки картоплі залежить не лише зовнішній вигляд, а й смак усієї страви. Тому важливо дотримуватися деяких правил:
- нарізайте картоплю однаковими шматочками, тоді вони будуть варитися рівномірно;
- скибочки мають бути товщиною 1-2 см;
- кожен шматочок картоплі повинен поміщатися у столовій ложці.
Для того, щоб шматочки вийшли максимально однаковими, нарізайте картоплю на обробній дошці. Для того, щоб отримати прозору рідину в блюді, попередньо нарізаний овоч замочують у воді на 10 хвилин. Тоді з картоплі піде весь зайвий крохмаль.
Раніше ми назвали 3 способи, які допоможуть очистити апельсини швидко та без зайвих відходів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!