RU UA
1

Навіщо заморожувати капусту перед приготуванням голубців: кулінарний лайфхак

Суспільство 19:25 - 31 січня 2022

Замороження капусти в холодильнику відчутно спростить процес приготування голубців

Простий лайфхак з капустою, який помітно спростить приготування голубців

Поради від досвідчених господинь, з якими у вас завжди виходитимуть першокласні голубці/Фото: Karolina Kołodziejczak/Unsplash

Незважаючи на те, що голубці дуже смачна й традиційна українська страва, багато господинь не береться за її приготування, тому що це відбирає багато сил й часу. Ми підготували для вас простий кулінарний лайфхак, який відчутно спростить процес приготування цієї страви.

Навіщо заморожувати капусту для голубців

Зазвичай, найбільші складнощі із приготуванням голубців пов'язані з листям капусти, яке потрібно зварити заздалегіть. Досвідчені господині для полегшення роботи кладуть капусту в морозильну камеру на три дні, огорнувши перед цим качан плівкою.

Читайте також: Як помити дзеркало без розводів

Перед приготуванням голубців капусту розморожують й після цього її листя стає піддатливим і м'яким.

Інші кулінарні лайфхаки для приготування голубців

  1. Для насиченого смаку можна готувати голубці на овочевій подушці. Попередньо варто нарізати: цибулю, моркву, болгарський перець. Ці інгредієнти у процесі тушкування зроблять аромат та смак голубців більш насиченим.
  2. Співвідношення рису до м'яса у голубцях має бути 1 до 2. Найкраще брати круглий рис і перед приготуванням замочити його.
  3. Варити голубці також можна у воді з томатним соусом. Так смак і аромат страви будуть насиченішими.
  4. Перед приготуванням голубців додайте у каструлю 50 грам вершкового масла, що дасть голубцям ніжний аромат.

Раніше ми писали, як зварити гречку, щоб вона була розсипчастою. Щоб гречка не злипалася, не розварювалася і не була сухою, треба варити її правильно.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин