Лайфхаки для кулінарів: як і коли потрібно використовувати лавровий лист під час приготування супу
Дізнайтеся, чи потрібно забирати лавровий лист після приготування перших страв

Коли додавати лавровий лист у суп при варінні та чи потрібно його забирати/Фото: Рexels
Лавровий лист став незамінною спецією при приготуванні супу та інших перших страв. Однак навіть досвідчені кулінари можуть неправильно його використовувати. Ми розповімо вам, як і коли саме потрібно додавати лавровий лист у суп під час варіння.
Як правильно додавати лавровий лист у суп
Не всі знають про те, що лавровий лист перед додаванням до страви важливо добре промити. Хтось використовує воду з-під крана, а хтось промиває спецію в окропі. Обидва варіанти підходять.

Скільки часу повинен варитися лавровий лист
Лавровий лист повинен варитися в супі від 5 до 15 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб прянощі надали страві смаку, аромату та корисних властивостей.

Чи потрібно забирати лавровий лист після приготування
Кулінари сперечаються щодо цього питання, тому кожна господиня може ухвалити рішення самостійно. Якщо залишити лавровий лист у супі, то страва вийде більш пікантною і насиченою.
Раніше ми писали, навіщо заморожувати капусту перед приготуванням голубців. Замороження капусти в холодильнику відчутно спростить процес приготування голубців.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!