Лайфхаки для кулінарів: як і коли потрібно використовувати лавровий лист під час приготування супу

Суспільство 13:32 - 30 травня 2022

Дізнайтеся, чи потрібно забирати лавровий лист після приготування перших страв

Лайфхаки для кулінарів: як і коли потрібно використовувати лавровий лист під час приготування супу

Коли додавати лавровий лист у суп при варінні та чи потрібно його забирати/Фото: Рexels

Лавровий лист став незамінною спецією при приготуванні супу та інших перших страв. Однак навіть досвідчені кулінари можуть неправильно його використовувати. Ми розповімо вам, як і коли саме потрібно додавати лавровий лист у суп під час варіння.

Як правильно додавати лавровий лист у суп

Не всі знають про те, що лавровий лист перед додаванням до страви важливо добре промити. Хтось використовує воду з-під крана, а хтось промиває спецію в окропі. Обидва варіанти підходять.

Фото: Рexels

Скільки часу повинен варитися лавровий лист

Лавровий лист повинен варитися в супі від 5 до 15 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб прянощі надали страві смаку, аромату та корисних властивостей.

Фото: Рexels

Чи потрібно забирати лавровий лист після приготування

Кулінари сперечаються щодо цього питання, тому кожна господиня може ухвалити рішення самостійно. Якщо залишити лавровий лист у супі, то страва вийде більш пікантною і насиченою.

Раніше ми писали, навіщо заморожувати капусту перед приготуванням голубців. Замороження капусти в холодильнику відчутно спростить процес приготування голубців. 

Джерело: Prostoway

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин