RU UA
1

Здаватимуться щойно зліпленими: як правильно заморозити домашні пельмені

Суспільство 09:20 - 17 листопада 2022

Головним секретом є те, що перед заморозкою пельмені необхідно зварити

Здаватимуться щойно зліпленими: як правильно заморозити домашній пельмені

Як правильно заморозити пельмені / Фото: Рexels

Зазвичай люди купують готовы пельмені в магазині, однак багато прихильників цієї страви надають перевагу приготуванню в домашніх умовах. Самостійно приготовлена ​​страва в більшості випадків виявляється смачнішою за напівфабрикат. Ліплення пельменів – справа довга, тому краще зліпити відразу багато пельменів і відправити частину страви до морозильної камери.

Якщо правильно заморозити пельмені, то ​​страва здаватиметься свіжою.

Правила заморозки пельменів

Зліплені пельмені треба зварити. Можна, звісно, ​​заморозити і сиру страву, але в цьому випадку високий ризик того, що пельмені, що довго перебували в морозилці, будуть виходити сухими. Як тільки страва дійде до готовності, її треба викласти на деко або будь-який інший плоский предмет. Розкласти пельмені треба так, щоб між пельменями були значні проміжки. Далі ставити деко в морозильну камеру можна буде лише після повного остигання пельменів.

Після двогодинного попереднього заморожування пельмені треба витягти з холодильника. Це потрібно зробити для того, щоб пересипати страву в пакет. "Упаковану" страву можна повертати в морозилку.

Коли ви вирішите зварити заморожені пельмені, не розморожуйте страву. Відразу висипайте її в киплячу воду. Довго варити такі пельмені не можна, інакше вони луснуть.

Вжити страву бажано протягом місяця.

Приготувати таку просту страву, як пельмені, не завжди легко. Часто тісто може вийти занадто твердим або розвалюватися у гарячій воді. Пропонуємо дізнатися, який секретний інгредієнт допоможе приготувати ідеальне тісто для пельменів. 

Джерело: МЕТА

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин