Помилка під час приготування: чому не варто ламати спагеті
В Італії це зовсім не допустимо

Чому не можна ламати спагеті перед приготуванням/Фото: Pexels
Спагеті — це один з найпопулярніших різновидів макаронних виробів. Її можна приготувати різними способами. Експерти розповіли, чому не можна ламати та розрізати спагеті.
Приготування популярної страви — це мистецтво для громадян Італії. Варити спагеті потрібно дотримуючись особливої техніки.
Чому не варто ламати спагеті перед приготуванням
В Італії це зовсім не допустимо. Ламання пасти впливає на її смак, текстуру та насиченість. Внаслідок цього макаронний виріб може переваритися або стати іншої форми й розміру.
При збереженні повноцінної пасти вона легко намотується на виделку. Її зручно їсти. Експерти радять людям відмовитися від звички ламати спагеті.
Серед великої кількості видів макарон є й ті, які можна ламати. Це різновид довгого тіста під назвою Зіті. Він призначений для нарізки. Зіті — тип гладкої пасти розміром близько 25 см. Її традиційно використовують в стравах Італії.
Раніше ми писали, що шеф-кухар розповіла, чому не можна класти цибулю в салат.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!