Найсолодший і найсоковитіший фрукт: як вибрати правильно апельсин
Існує три методи перевірки цього помаранчевого фрукта

Як обрати ідеальний солодкий апельсин. Фото: Pexels/Автор- Pixabay
Коли ви вибираєте в супермаркеті апельсини і не хочете прогадати із насиченим солодким смаком і соковитістю, варто звернути увагу на три основні ознаки.
Якщо у фрукта є ще зелена гілочка, то це свідчить про те, що він свіжий і дуже соковитий. Апельсин без гілочки, зазвичай, сухіші всередині.
Також зверніть увагу на форму: кругла чи овальна. Рекомендуємо вибирати другу, оскільки у такого апельсина більш солодкий м'якуш. А -от круглий апельсин вдало підійде для свіжих соків.
Тепер дивимось на так званий "пупок". Він може бути закритим і злегка відкритим. Таким чином апельсин розділений всередині на кілька частин, ніби маленький апельсин всередині великого, тому він сухіший і основної м'якоті не так багато. Крім того, такий фрукт має багато білих прожилок всередині.
Тож радимо вибирати апельсин із "закритим" пупком, аби насолоджуватися цілим соковитим м'якушем.
Рекомендуємо дізнатися, які продукти здатні відновлювати печінку. У свій раціон слід додати їжу, яка стимулює регенерацію органу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!