Екстремально швидко: прості лайфхаки, як розморозити м'ясо
Ці способи можна використовувати лише в екстрених випадках

Як швидко розморозити м'ясо/Фото: Pexels
Інколи виникають несподівані ситуації, коли потрібно розморозити м'ясо за маленький проміжок часу. Є декілька простих лайфхаків, які допоможуть це зробити та зберегти смак.
Гаряча вода
Нагрійте воду на маленькому вогні та вимкніть його, коли побачите утворення бульбашок. Покладіть м'ясо у поліетиленовий пакет або пакет на блискавці. Помістіть його у воду та зачекайте 20 хвилин.
Холодна вода
М'ясо у пакеті потрібно покласти у холодну воду. Залиште на декілька годин. Для того, щоб пришвидшити цей спосіб, потрібно додати у воду декілька крапель столового оцту.
Оцет
Полийте м'ято білим оцтом та зачекайте 15 хвилин. Ретельно промийте його та розпочинайте готувати.
Холодильник
Це найбезпечніше місце для розморожування всіх видів м'яса. Покладіть його у пакет та на тарілку, щоб рідина не розливалася по холодильнику. Зачекайте декілька годин.
Мультиварка
Покладіть шматок м'яса у мультиварку. Встановіть режим "Пар" та залиште на 8-9 хвилин.
Слід пам'ятати, що ці способи можна використовувати лише в екстрених випадках. Неправильне розморожування може призвести до хвороб харчового походження.
Раніше ми писали, як правильно варити гречку. Багато хто раз по раз припускається одних і тих самих помилок під час приготування крупи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!