Чому в сіль варто завжди класти рис: незвичайний лайфхак
Ділимося порадою від досвідчених господинь

Як правильно зберігати сіль / Фото: Pixabay
Сіль – один з найголовніших продуктів на кухні. Важко уявити страву, для якої вона не знадобиться, адже навіть у солодку випічку додають дрібку солі. Здавалося б, у зберіганні солі немає жодних складнощів, проте, щоб зберегти її сухою та розсипчастою, треба трохи постаратися. Ділимося незвичним, але дієвим лайфхаком.
Як правильно зберігати сіль?
Часто можна помітити, що сіль збивається в грудочки. Це відбувається через поглинання нею води. Проте цьому можна запобігти: просто покладіть до сільнички кілька рисових зерняток. Двох чи трьох буде достатньо, щоб правильно зберегти сіль.
Такий лайфхак працює завдяки тому, що рис також має властивості, що дозволяють йому поглинати воду. І робить це крупа швидше, ніж сіль. Тому, якщо в сільничку потрапить волога, рис зможе запобігти утворенню грудочок, адже просто витягне воду з солі.
Нещодавно ми розповідали, як відбілити тюль.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!