Половина випадків раку відбувається через неправильне харчування
Про це свідчить статистика ВООЗ

Харчування впливає на онкологію/Фото: Getty images
За даними ВООЗ, близько 40% раку у чоловіків та 60% у жінок пов'язане з харчуванням.
Деталі
За словами онколога, дефіцит чи надмірна кількість харчових компонентів можуть спричинити порушення обміну речовин та роботи органів, а це збільшує ризик злоякісних пухлин.
Також, за словами фахівця, 80 відсотків різновидів онкології пов'язані з впливом тих чи інших канцерогенів. Вони потрапляють у їжу через оброблені продукти, забруднення води чи ґрунту.
Найбільшу небезпеку становлять продукти, вирощені з використанням пестицидів та мінеральних добрив, а також м'ясо, що містить гормони та антибіотики.
Раніше ми повідомляли, що багато "експертів" здорового способу життя розповідають про необхідність детокс-дієт, які нібито очищують організм від шкідливих шлаків. Лікарі розповіли, чи справді користі такі дієти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!