RU UA
1

Євген Клопотенко розповів, чи деколонізувалась українська ресторанна культура

Знаменитості 22:17 - 22 червня 2024

Ресторатор дав інтерв'ю програмі "Культурний інстинкт"

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко / Фото: Instagram

Український шеф-кухар, ресторатор і громадський діяч Євген Клопотенко нещодавно став гостем програми "Культурний інстинкт" та розповів багато цікавого про українську кухню та ресторанну культуру.

Деталі

Головний шеф-кухар України підняв багато важливих тем в рамках поняття гастрономічної та ресторанної культури країни. Зокрема, він розповів про процес так званої “деколонізації” української кухні, актуальні та впізнавані тренди ресторанів, та що ж означає поняття ресторану для українців сьогодні і наскільки змінився відвідувач цих закладів за останні роки. 

Також у програмі: 

  • Вплив радянського дефіциту на нашу кухню
  • Об’єднавчі страви української кухні
  • Чи популярна національна кухня серед українців?

Детальніше – у відео. 

Раніше ми писали: "На сьогодні я не знаю, що там": телеведучий Григорій Герман розповів про мобілізацію. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин