Євген Клопотенко розповів, чи деколонізувалась українська ресторанна культура
Ресторатор дав інтерв'ю програмі "Культурний інстинкт"

Євген Клопотенко / Фото: Instagram
Український шеф-кухар, ресторатор і громадський діяч Євген Клопотенко нещодавно став гостем програми "Культурний інстинкт" та розповів багато цікавого про українську кухню та ресторанну культуру.
Деталі
Головний шеф-кухар України підняв багато важливих тем в рамках поняття гастрономічної та ресторанної культури країни. Зокрема, він розповів про процес так званої “деколонізації” української кухні, актуальні та впізнавані тренди ресторанів, та що ж означає поняття ресторану для українців сьогодні і наскільки змінився відвідувач цих закладів за останні роки.
Також у програмі:
- Вплив радянського дефіциту на нашу кухню
- Об’єднавчі страви української кухні
- Чи популярна національна кухня серед українців?
Детальніше – у відео.
Раніше ми писали: "На сьогодні я не знаю, що там": телеведучий Григорій Герман розповів про мобілізацію.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!