Кабачкові сендвічі з крабовою начинкою: ідеальна закуска сезону
Небанальна закуска, що перевертає уяву

Кабачкові сендвічі з крабовою начинкою: ідеальна закуска сезону/Фото: скрін
Зазвичай з кабачків готують оладки, запіканки, або просто смажать чи тушкують. Але хочеться чогось новенького. І тут на кулінарну арену виходить ця закуска. Кабачкові сендвічі з крабовою начинкою можна подавати і до святкового, і до буденного столу – гості і рідні будуть вражені.
Інгредієнти:
- 2 кабачки;
- 3 яйця;
- 200 грамів борошна;
- 300 грамів панірування;
- 1 зубчик часнику;
- сіль, перець – на смак.
Для начинки:
- 150 грамів крабових паличок;
- 2 плавлені сирки;
- 1 зубок часнику;
- 1 – 2 столові ложки майонезу.
Приготування:
- Кабачки помийте і наріжте кружальцями товщиною приблизно 1 сантиметр. Кружальця злегка підсоліть і поперчіть.
- Далі підготувати три місткості – в одну всипте борошно, в другу збиті яйця, в третю панірувальні сухарі.
- Кабачок обваляйте в борошні, яйці, в сухарях та обсмажте на розігрітій сковороді з двох боків до рум'яної скоринки. Викладіть на паперовий рушник, щоб зайвий жир вбрався.
- Поки кабачки остигають, приготуйте начинку. Крабові палички, плавлені сирки та часник натріть на тертці, додайте майонез і добре перемішайте. Маса повинна бути ніжна, але не рідка.
- Далі на одне кружальце кабачка викладіть трохи начинки, накрийте другим кружальцем, і виходить кабачковий сендвіч. Зробіть так з усіма.
- Закуска смачна як у теплому, так і в холодному вигляді, але якщо подаєте з холодильника, то трохи підігрійте в мікрохвильовці. Смачного!
Джерело:
vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні