Смачна "Валентинка": рецепт мармурового печива у формі сердечок
Здивуйте коханих незвичним смаколиком

Мармурового печива у формі сердечок/Фото: скріншот
До Дня святого Валентина багато хто намагається підготувати своїм коханим найкрасивіші та найромантичніші привітання, листівки і подарунки. Пропонуємо незвичайний рецепт мармурового печива-валентинки.
Інгредієнти:
- борошно 200 г.
- цукрова пудра 160 г.
- розпушувач 1 ч.л.
- яйце 1 шт.
- лимонний сік 1 ст.л.
- м'яке вершкове масло 60 г.
- барвник (вишневий) можна червоний
Спосіб приготування:
До просіяного борошна додаємо цукрову пудру, розпушувач і перемішуємо.
До яйця додаємо лимонний сік, перемішуємо і всипаємо барвник.
Переливаємо до борошна і додаємо в кінці розтоплене вершкове масло.
Замішуємо тісто, яке ставимо в холодильник на 1 год.
Потім формуємо сердечка, обвалюємо у цукровій пудрі та ставимо випікатись при температурі 180 градусів 10-13 хв.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт хрустиків на молоці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!