Кіндер у вас вдома: готуємо ніжне тістечко "Молочна скибочка"
Цей десерт збере купу компліментів за чаюванням

Рецепт тістечка "Молочна скибочка"/Фото: кадр з відео
Торт "Молочна скибочка" – це ніжний та смачний десерт, який добре поєднує в собі м’які шоколадні коржі та солодку кремову начинку, яка тане в роті. Обов’язково приготуйте цей смаколик, він сподобається як дорослим, так і дітям.
Рецепт тістечка "Молочна скибочка": інгредієнти
Шоколадний бісквіт:
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 120 г
- Борошно – 120 г
- Какао – 30 г
- Вершкове масло (82.5%) – 50 г
- Сода – 7 г
- 80г меду
Крем:
- 12 г желатину + 80 г води
- 300 г вершків (33%)
- 200 г згущеного молока
Просочення:
- Молоко – близько 70 г (залежно від того, які коржі ви любите: більш сухі чи вологі)
Спосіб приготування тістечка "Молочна скибочка":
- Збити яйця з цукром та щіпкою солі до пишної світлої маси.
- Додаємо розтоплений мед і масло, просіюємо борошно, какао і соду. Все змішуємо з допомогою міксеру 2 хвилини.
- Дно форми вистелити пергаментом. Розмір форми 40х30 см. Вилити тісто у форму і вирівняти тонким шаром.
- Випікаємо при 175 С 10-12 хв. Після дайте охолонути, і розріжте на два однакових прямокутники, підрівнявши краї. Нижній бісквіт просочіть молоком.
- Змішайте желатин і воду, та лишіть набухати.
- Для крему - збийте жирні вершки, додайте згущене молоко і влийте розтоплений желатин. Змішайте 30 секунд блендером.
- Викладіть крем на бісквіт і швиденько розрівняйте. Накрийте другим бісквітом, гарненько притисніть і лишіть застигати на 30-60 хв.
- Желатин після набухання можна розтопити на вогні, чи мікрохвилівці, щоб став рідким. Після додавання желатину в крем - потрібно дуже швидко кремом перемастити бісквіти, так як желатин швидко схоплюється.
- Десерт в кінці можна покрити шоколадом, буде ще смачніше. Краще покрити саме молочним шоколадом, розтопленим на водяній бані.
Раніше ми покроковим відеорецептом приготування Йогуртового чизкейку без випікання.
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні