Ліниві суші у формі кульок
Цю смакоту зможе зробити кожен

Фото згенеровано bing.com
Суші у вигляді кульок дуже просто сформувати. Ви отримаєте смачну та гарну на вигляд страву без значних зусиль. Час приготування становить всього 25 хвилин.
Що треба:
- 150 грамів рису + 250 грамів води
- 150 грамів червоної риби (слабосоленої)
- 60 грамів авокадо
- 2 ст.л вершкового сиру
- 1 лист норі
- кунжут, дрібка солі, 1ч.л цукру, 2-3ст.л рисового оцту
- пара крапель гострого соусу(за бажанням)
Приготування:
Купіть рис для суші. Якщо не знайдете, то підійде звичайний круглий. Промийте його декілька разів, доки вода стане прозорою. До рису влийте 250 мл води, і на малому вогні проваріть до готовності. Лишіть під кришкою остигати.
Змішайте у ємності рисовий оцет, цукор і сіль. Щоб цукор краще розчинився, можете трішки підігріти суміш. Додайте її до рису і добре перемішайте.
Додайте до рису порізану на невеличкі шматочки рибу, авокадо, 2 ложки вершкового сиру, розімнутий руками лист норі, кунжут і за бажанням трішки гострого соусу. Все гарно вимішайте
Сформуйте із суміші кульки. Вони мають бути невеликого розміру. Зверху можна зробити шапочку із вершкового сиру і злегка полити соусом теріякі.
Раніше ми писали, як приготувати салат з кальмаром та крабовими паличками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!