ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неймовірно пухкі та ароматні: рецепт макових булочок

Рецепти 12:54 - 20 лютого 2024

Смачні булочки, які готуються дуже просто

Неймовірно пухкі та ароматні: рецепт макових булочок

Макові булочки/Фото: diali_cooking

Неймовірно смачні та ароматні макові булочки. Спробуйте приготувати й ваші рідні проситимуть ще.

Інгредієнти:

Для тіста

  • дріжджі 30 г.
  • молоко 150 г.
  • яйця 2 шт.
  • вершкове масло 50 г.
  • борошно 450 г.
  • цукор 1 ст. л.

До дріжджів всипаємо цукор і розтираємо.

Потім вливаємо ледь тепле молоко, додаємо 1 ст.л борошна від загальної кількості, перемішуємо та накриваємо харчовою плівкою, щоб опара добре піднялась.

Потім до опари додаємо яйця, розтоплене вершкове масло, перемішуємо та додаємо до борошна.

Замішуємо мʼяке тісто, накриваємо його рушником та залишаємо на 1 год. в теплому місці.

Для макової суміші

  • олія 100 мл.
  • цукор 100 г.
  • мак 100 г.

Зʼєднуємо мак та цукор, олію вливаємо в окремий посуд. Формуємо булочки приблизно вагою 60 г. і спершу занурюємо в олію, потім у макову суміш.

Викладаємо у форму і ставимо випікатись при температурі 180 градусів приблизно 30-35 хв. Охолоджуємо і смакуємо.

Раніше ми пропонували спробувати ніжний десерт, який підкорив серця кавоманів.

Джерело: diali_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин