Теплий салат з печінкою та ананасом
Смачно та ароматно

Фото згенеровано bing.com
Теплий салатик буде доречним як на обід, так і на вечерю.
Що треба:
- куряча печінка — 300 грамів
- мед — 1 ч. л
- часник — 1 зубчик
- сіль/перець — за смаком
- соєвий соус — 1 ч. л
- крохмаль — 1 ч. л
- вершкове масло — 1 кубик (для обсмажування)
Для соусу:
- мед — 1 ч. л
- гірчиця — 1 ч. л
- лимонний сік — 1 с. л
- оливкова олія — 3 с. л
Приготування:
Обсмажте печінку зі спеціями до готовності. Це приблизно 5-7 хвилин. Далі зробіть карамелізований ананас. Декілька кілець обсмажте на пательні з обох сторін у вершковому маслі і з ложечкою цукру.
Змішайте інгредієнти разом із соусом. Поряд можна викласти помідорки чері, кунжут та зелень.
Раніше ми писали про те, як приготувати ліниві суші у формі кульок.
Джерело:
ТГ-канал Прості Рецепти
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні