Сегединський гуляш із нереальним смаком
Для приготування підійде як свіжа капуста, так і квашена

Фото з bing.com/
Сегединський гуляш готується довго, але ця страва варта витраченого часу. За дві години ви матимете смакоту, яка підкорить ваш шлунок, серце і душу.
Що треба:
- 1200г свіжої капусти(або квашеної)
- 300г свинячих ребер
- 800г м'яса, у мене це свинячий биток
- 500г цибулі
- 300г моркви
- 150г сметани(у мене 15%)
- сіль, перець, 1ст.л паприки, 2 лаврові листи, 4-5 зубчиків часнику🧂
- 1 гострий перець(це за смаком, не обов'язково)
Приготування:
Влийте у велику каструлю олію, вкиньте туди цибулю, і на середньому вогні обсмажте 6 хв. Ще краще смажити на смальці або шкварках. Додайте в ємність м'ясо і ребра та обсмажте 5-6 хв. Після цього всипте сіль, перець, столові ложку паприки, 4-5 зубчиків цілого часнику. Перемішайте і смажте ще 10 хв на середньому вогні.
Додайте у каструлю води, щоб вона покрила м'ясо, і перемішуючи, на середньому вогні готуйте не менше 1 години. Після цього додайте капусту, перемішайте і продовжуйте готувати. Як капуста зменшиться в об'ємі, додайте ще солі та лаврові листи. Перемішайте і готуйте 10 хв. Додайте моркву і, перемішуючи, готуйте ще 15 хв. В останню чергу влийте сметану і готуйте на невеликому вогні ще 10 хв.
Раніше ми писали про те, як приготувати торт з трьох інгредієнтів без випічки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!