ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сегединський гуляш із нереальним смаком

Рецепти 11:10 - 21 лютого 2024

Для приготування підійде як свіжа капуста, так і квашена

Сегединський гуляш із нереальним смаком

Фото з bing.com/

Сегединський гуляш готується довго, але ця страва варта витраченого часу. За дві години ви матимете смакоту, яка підкорить ваш шлунок, серце і душу.

Що треба:

  • 1200г свіжої капусти(або квашеної)
  • 300г свинячих ребер
  • 800г м'яса, у мене це свинячий биток
  • 500г цибулі
  • 300г моркви
  • 150г сметани(у мене 15%)
  • сіль, перець, 1ст.л паприки, 2 лаврові листи, 4-5 зубчиків часнику🧂
  • 1 гострий перець(це за смаком, не обов'язково)

Приготування:

Влийте у велику каструлю олію, вкиньте туди цибулю, і на середньому вогні обсмажте 6 хв. Ще краще смажити на смальці або шкварках. Додайте в ємність м'ясо і ребра та обсмажте 5-6 хв. Після цього всипте сіль, перець, столові ложку паприки, 4-5 зубчиків цілого часнику. Перемішайте і смажте ще 10 хв на середньому вогні.

Додайте у каструлю води, щоб вона покрила м'ясо, і перемішуючи, на середньому вогні готуйте не менше 1 години. Після цього додайте капусту, перемішайте і продовжуйте готувати. Як капуста зменшиться в об'ємі, додайте ще солі та лаврові листи. Перемішайте і готуйте 10 хв. Додайте моркву і, перемішуючи, готуйте ще 15 хв. В останню чергу влийте сметану і готуйте на невеликому вогні ще 10 хв.

Раніше ми писали про те, як приготувати торт з трьох інгредієнтів без випічки.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин