Картопляні галушки з фаршем
Підійдуть для обіду та вечері. Можна давати дітям від року

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний
Галушки з фаршем найсмачніші, коли гарячі.
Що треба
- картопля — 1,7 кг.
- фарш — 500 грамів
- цибуля — 2 шт.
- часник — 2 зубчики
- сіль — за смаком
Приготування:
Натріть 1,5 цибулини на тертці, подрібніть часник за допомогою преса, з'єднайте з фаршем, поперчіть та підсоліть, добре перемішайте.
Відваріть 400 грамів очищеної картоплі до готовності, а решту потріть на дрібній тертці разом із половинкою цибулини, що лишилася. Терту картоплю з цибулею відтисніть, виклавши в застелену кількома шарами марлі миску, не виливаючи рідину (коли за кілька секунд осяде крохмаль, треба повернути його назад до картоплі, якщо крохмаль не виділився, додайте покупного крохмалю, інакше галушки не склеяться).
З'єднайте терту і відварену, розім'яту в пюре картоплю. Розділіть тісто на 12-14 частин. Ліпіть галушки, закладаючи всередину кульку фаршу. Варіть в киплячій воді до готовності.
Раніше ми писали, як приготувати млинці з маринованим лососем.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!