ОСТАННІ
19 червня, субота
18 червня, пʼятниця
17 червня, четвер
16 червня, середа
Більше новин

Рецепт смаженого редису: не повірите, але це дуже смачно

Рецепти 12:41 - 10 червня 2021

Цей рецепт розкриє нові смакові властивості популярного овоча

Рецепт смаженого редису

Фото: Рexels/ Автор - Laura McCormac

Одним з найбільш популярних літніх овочів є редис. Всі його звикли їсти в сирому вигляді, але як виявилося, цей овоч можна смажити.

Рейтинг хітових весняних міксів часто очолює салат з рожевого редису, огірка і молодої капусти, заправлений ароматною олією. Однак цьому овочу можна надати зовсім інше значення завдяки правильному приготуванню.

Рецепт смаженого редису

Вам знадобиться:

  • 2 пучка молодого редису;
  • 1 пучок молодого часнику;
  • 2 столових ложки яблучного оцту;
  • 1,5 столових ложки соняшникової олії;
  • 1,5 столових ложки вершкового масла;
  • сіль та перець.

Змастіть розігріту сковороду вершковим маслом і соняшниковою олією, потім покладіть до неї редис, розрізаний навпіл. Обсмажуйте овочі на середньому вогні близько 1,5 хвилини, після чого додайте нарізані стебла молодого часнику, оцет та сіль з перцем. Протушкуйте редис ще 3 хвилини, після чого зніміть овочі з вогню.

Під час смаження овоч стане ніжно-рожевого кольору і матиме хрустку скоринку. Також редис втратить свою гостроту.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачну пасту з тунцем і кукурудзою.

Джерело: META
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин

0 коментарів

Рецепти