Ідеальне доповнення до ваших страв: готуємо низькокалорійний овочевий соус
Вдало підійде до каші, риби, м'яса, салатів або макаронів
Низькокалорійний овочевий соус / Фото: Bing
Шукаєте універсальну добавку, яка зробить ваші страви ще смачніше та корисніше? Тоді вам обов'язково сподобається рецепт ароматного овочевого соусу від фуд-блогерки Світлани Левицької.
Деталі
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець
- 3-4 зубчики часнику
- 1 гострий перчик (за бажанням)
- 1 столова ложка олії
- 1 столова ложка з гіркою борошна
- 1 чайна ложка солі
- Перець до смаку
- 1 столова ложка паприки
- 1 бульйонний кубик або спеції до смаку
- 300-400 мл молока (можна замінити рослинним молоком без цукру або овочевим відваром)
- Петрушка
Приготування:
- Овочі дрібно наріжте.
- Протушкуйте овочі в ложці олії до повного розм'якшення.
- Додайте спеції і ретельно перемішайте.
- Всипте борошно і знову перемішайте.
- Залийте овочі молоком (або іншою рідиною) і доведіть до кипіння.
- Проваріть соус до бажаної консистенції.
- За бажанням, перебийте соус блендером.
- Додайте подрібнену петрушку і подавайте.
Також ми ділилися рецептом сирника, який стане королем вашого святкового столу.
Джерело:
Instagram "lanas_diet"
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ