ОСТАННІ
16 червня, середа
15 червня, вівторок
14 червня, понеділок
13 червня, неділя
Більше новин

Желе з полуниці із шампанським: рецепт десерту, який сподобається кожному

Рецепти 16:23 - 11 червня 2021

Полуниця і шампанське - ідеальне поєднання для святкового вечора або романтичного побачення

Желе з полуниці з шампанським

Фото: Реxels/ Автор - Anthony Shkraba

Желе з полуниці із шампанським - незвичайний, але дуже смачний десерт, який можна легко зробити на власній кухні. Ваші близькі будуть в захваті від такого частування.

Якщо після сімейного свята у вас в холодильнику залишилося пів пляшки хорошого шампанського, не втрачайте часу і приступайте до готування.

Інгредієнти:

  • 450 мл шампанського;
  • 180 г полуниці;
  • 50 г полуничного пюре;
  • 130 г цукру;
  • 1 лимон;
  • 4 чайних ложки желатину.

Насипте в невелику каструлю цукор, додайте до нього 300 мл води і цедру лимона. Поставте посуд на невеликий вогонь і повільно помішуйте цукор, поки він не стане однорідної консистенції. Потім зніміть каструлю з вогню і приберіть цедру лимона.

У невеликій мисці змішайте лимонний сік та желатиновий порошок. Залиште суміш набухати на 3-4 хвилини. Поставте миску на водяну баню до повного розчинення желатину.

Змішайте желатин, цукровий сироп, полуничне пюре і шампанське. На дно келиха покладіть кілька плодів суниці і акуратно залийте їх сумішшю. Поставте желе в холодильник на 5 годин для застигання.

Пропонуємо також приготувати ще одне незвичайне блюдо - смажений редис.

Джерело: META
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин

0 коментарів

Рецепти