Соковиті курячі котлети з кабачком: сподобається всім
Свіжа зелень додає їм пікантності

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Такі котлетки сподобаються навіть дітям завдяки, адже кабачок надає їм особливої соковитості.
Що треба:
- куряча грудка 650 гр.
- цибуля ріпчаста 250 гр.
- кабачок 100 гр.
- сіль, перець, сухий часник.
- зелень свіжа.
- сметана 10% 200 гр.
- вода 100 гр.
Приготування:
Подрібніть курячі грудки м’ясорубкою, наріжте дрібно цибулю, кабачок потріть на дрібній тертці, все перемішайте. Посоліть та поперчіть фарш, додайте подрібнену зелень, часник, і ще раз все перемішайте.
Нагрійте сковороду, додайте олію. Сформуйте котлетки і обсмажте їх з двох боків під кришкою по 4 хвилини з кожного боку.
Перекладіть котлети у форму для запікання. Змішайте сметану та воду, посоліть, поперчіть, залийте цим соусом котлети. Запікайте при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати неперевершене м'ясо по-тайськи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!