ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Торт з млинців з секретним інгредієнтом за 20 хвилин від Євгена Клопотенка

Рецепти 09:18 - 07 квітня 2024

Неймовірно просто, смачно і швидко

Торт з млинців за 20 хвилин від Євгена Клопотенка

Торт з млинців за 20 хвилин від Євгена Клопотенка / Скріншот: Youtube

Неймовірно легкий і смачний сніданок від головного кухаря України Євгена Клопотенка. Млинці виходять дуже пухкими завдяки секретному інгредієнту.

Знаю, що вам так само сильно відгукуються прості українські рецепти, як і мені. Саме тому знову готуємо такий от солодкий млинцевий торт з яблуками та корицею. Рецепт максимально легкий, якихось 20 хвилин і смачний крутий сніданок готовий. Якщо ви раніше ніколи не робили тісто для млинців на пиві, то не хвилюйтеся, від нього залишаться тільки бульбашки, що зроблять млинці пухкими і ніжними, – розповів Євген.

Інгредієнти для тіста:

  • 250 г борошна
  • 30 г дріжжів
  • 2 ст. л. цукру
  • 3 яйця
  • 1 склянка пива
  • дрібка солі

Начинка:

  • 800 г яблук
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. кориці
  • вершкове масло (для запікання)
  • 50 мл меду
  • 30 г ягід
  • 100 г сметани

Приготування:

  1. Приготуйте тісто для налисників на пиві.
  2. Підготуйте начинку – почистіть яблука, натріть на терку, перемішайте з цукром та корицею.
  3. Спечені на гарячій сковороді млинці перекладіть до змащеного вершковим маслом посуду для запікання, перекладаючи їх яблучною начинкою.
  4. Запікайте в духовці 10 хв при 180°C.

Раніше ми ділились рецептом найлегшого тортика: відеорецепт від yummy.lera.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин