Торт з млинців з секретним інгредієнтом за 20 хвилин від Євгена Клопотенка
Неймовірно просто, смачно і швидко

Торт з млинців за 20 хвилин від Євгена Клопотенка / Скріншот: Youtube
Неймовірно легкий і смачний сніданок від головного кухаря України Євгена Клопотенка. Млинці виходять дуже пухкими завдяки секретному інгредієнту.
Знаю, що вам так само сильно відгукуються прості українські рецепти, як і мені. Саме тому знову готуємо такий от солодкий млинцевий торт з яблуками та корицею. Рецепт максимально легкий, якихось 20 хвилин і смачний крутий сніданок готовий. Якщо ви раніше ніколи не робили тісто для млинців на пиві, то не хвилюйтеся, від нього залишаться тільки бульбашки, що зроблять млинці пухкими і ніжними, – розповів Євген.
Інгредієнти для тіста:
- 250 г борошна
- 30 г дріжжів
- 2 ст. л. цукру
- 3 яйця
- 1 склянка пива
- дрібка солі
Начинка:
- 800 г яблук
- 1 ст. л. цукру
- 1 ч. л. кориці
- вершкове масло (для запікання)
- 50 мл меду
- 30 г ягід
- 100 г сметани
Приготування:
- Приготуйте тісто для налисників на пиві.
- Підготуйте начинку – почистіть яблука, натріть на терку, перемішайте з цукром та корицею.
- Спечені на гарячій сковороді млинці перекладіть до змащеного вершковим маслом посуду для запікання, перекладаючи їх яблучною начинкою.
- Запікайте в духовці 10 хв при 180°C.
Раніше ми ділились рецептом найлегшого тортика: відеорецепт від yummy.lera.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!