RU UA
1

Мішанина на Великдень: рецепт традиційної страви на сніданок

Рецепти 11:04 - 17 квітня 2024

Таку страву на сніданок традиційно готували в деяких західних регіонах країни

Покроковий рецепт мішанини на Великдень 2024 / Фото: youtube/@nashi.besahy

Покроковий рецепт мішанини на Великдень 2024 / Фото: youtube/@nashi.besahy

Мішанину на Великдень традиційно готують жителі західних регіонів країни, але і в інших областях чули про таку страву на сніданок.

Рецепт мішанини вирізняється простотою і доступністю — всі продукти достатньо нарізати й перемішати в глибокій мисці. По суті, це — великодній салат із вмісту освяченого в церкві кошика.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир — 400 г;
  • Яйця — 3 шт;
  • Ковбаса — 100 г;
  • Балик — 100 г;
  • Копчена грудинка — 100 г;
  • Хрін — 1 шт.

Рецепт мішанини

  1. Розімніть сир виделкою в глибокому посуді.
  2. Ковбасу наріжте на середнього розміру шматочки, а грудинку і балик — соломкою.
  3. Очищені яйця наріжте на 4 частини, а потім кожну розділіть на дві половинки.
  4. Видаліть шкірку в хрону і натріть його.
  5. Змішайте сир і м'ясо, після чого додайте варені яйця і притрусіть тертим хроном. Перемішувати рекомендується прямо перед подачею.

Раніше ми опублікували класичний рецепт паски, яку за традицією печуть жителі Прикарпаття.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин