Мішанина на Великдень: рецепт традиційної страви на сніданок
Таку страву на сніданок традиційно готували в деяких західних регіонах країни
Покроковий рецепт мішанини на Великдень 2024 / Фото: youtube/@nashi.besahy
Мішанину на Великдень традиційно готують жителі західних регіонів країни, але і в інших областях чули про таку страву на сніданок.
Рецепт мішанини вирізняється простотою і доступністю — всі продукти достатньо нарізати й перемішати в глибокій мисці. По суті, це — великодній салат із вмісту освяченого в церкві кошика.
Інгредієнти
- Кисломолочний сир — 400 г;
- Яйця — 3 шт;
- Ковбаса — 100 г;
- Балик — 100 г;
- Копчена грудинка — 100 г;
- Хрін — 1 шт.
Рецепт мішанини
- Розімніть сир виделкою в глибокому посуді.
- Ковбасу наріжте на середнього розміру шматочки, а грудинку і балик — соломкою.
- Очищені яйця наріжте на 4 частини, а потім кожну розділіть на дві половинки.
- Видаліть шкірку в хрону і натріть його.
- Змішайте сир і м'ясо, після чого додайте варені яйця і притрусіть тертим хроном. Перемішувати рекомендується прямо перед подачею.
Раніше ми опублікували класичний рецепт паски, яку за традицією печуть жителі Прикарпаття.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ