Універсальна страва: рецепт запечених крилець з кетчупом
Замаринуйте заздалегідь, а приготуйте, коли заманеться
Рецепт запечених крилець з кетчупом / Фото: Freepik
Варіантів приготування запечених крилець існує безліч. Ділимося одним із них.
Вам знадобиться:
- кілограм курячих крилець
- 100 г кетчупу
- 2 зубчики часнику (натертих)
- сік половини лимона
- пів чайної ложки копченої паприки
- чайна ложка солі
Спосіб приготування:
- Розріжте крильця по суглобах. Верхня частина не знадобиться.
- Для маринаду змішайте кетчуп, лимонний сік, паприку та сіль. У маринад відправте крильця та ретельно перемішайте.
- Накрийте плівкою й залиште в холодильнику на дві години. Можна маринувати довше.
- Духовку розігрійте до 180 градусів. Викладіть крильця у форму для випікання та запікайте 45 хвилин. Орієнтуйтеся на рум'яність та кірочку на крильцях.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Катерина Мовчан | Рецепти | Фудблог (@katarina_movchan)
Нещодавно ми ділилися рецептом ірландського картопляного пюре.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ