Ваші діти точно не відмовляться від такого молока: готуємо ніжний баварський десерт
Цей десерт готується без муки та його не треба випікати

Баварський десерт: неймовірно ніжний та смачний рецепт/Фото: кадр з відео
Баварський десерт знаменитий напрочуд ніжною текстурою і багатою палітрою смаку. Це десерт на основі молока чи сметани та желатину. Він готується без борошна, а на його приготування ви не витратите багато часу.
Рецепт баварського десерту: інгредієнти
- желатин – 20 г.
- вода – 80 мл
- жовтки – 3 шт.
- цукор – 75 г
- молоко – 300 мл
- білий шоколад – 50 г
- сметана 350 г
- топінг
Спосіб приготування баварського десерту:
- Желатин залийте холодною водою і залиште на 15 хвилин. За цей час змішайте жовтки, цукор та молоко. Поставте на вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння (не кип’ятіть, бо може згорнутись! Я ледь не проґавила).
- Зніміть каструлю з вогню, додайте желатин, шоколад і перемішайте до розчинення. Додайте у суміш сметану і знову перемішайте.
- Вилийте десерт у будь-яку форму, накрийте плівкою і поставте у холодильник на 2 години чи навіть на ніч.
- При подачі полийте топінгом.
Пропонуємо також приготувати сирно-банановий мус, який зробить ваш день світлим та солодким. Всього кілька інгредієнтів, і у вас вдома з’явиться шикарний десерт.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні