Пісно, але смачно: рецепт коржиків з зеленню
Ідеальне доповнення для шашлику

Пісно, але смачно: рецепт коржиків з зеленню / Фото: Pixabay
Якщо ви вважаєте усю пісну їжу несмачною, вам варто спробувати цей рецепт.
Вам знадобиться:
- 220 мл холодної води
- 400 г борошна
- чайна ложка солі
- 100 г зелені
- хмелі-сунелі та мелений перець на смак
- столова ложка олії
Спосіб приготування:
- Для приготування тіста потрібно змішати борошно, сіль та воду, щоб отримати еластичну масу. Заверніть тісто в плівку і залиште його на відпочинок, поки ви ріжете зелень.
- Промийте, обсушіть і подрібніть петрушку, кріп та зелену цибулю. Додайте хмелі-сунелі, сіль, перець і трохи олії. Олія повинна рівномірно покрити зелень.
- Поділіть тісто на рівні частини. Накрийте їх плівкою, щоб не дати тісту висохнути.
- Тонко розкатайте кульку, можна присипати борошном. Розкладіть зелень на розкатаному тісті, зібравши краї в середину, щоб створити кишеньку. Знову розкатайте тісто, тепер із начинкою. Де є повітря, проколіть тісто і випустіть його.
- Смажте на сухій розігрітій сковороді на середньому вогні, часто перевертаючи. Готові коржики будуть схожі на лаваш за кольором і текстурою.
Нещодавно ми ділилися рецептом пончиків з нутелою.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні