ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Люля-кебаб за 40 хвилин: швидко, просто, смачно

Рецепти 20:36 - 21 квітня 2024

Простий рецепт, який доступний кожному

Люля-кебаб за 40 хвилин: швидко, просто, смачно

Люля-кебаб/Фото: Bing

Цей рецепт люля-кебаб — це швидкий, простий і смачний спосіб приготувати м'ясну страву, яка сподобається всій родині.

Інгредієнти:

  • 1 кг фаршу (будь-якого за вашим смаком: яловичина, свинина, баранина, індичка).
  • 2 цибулини
  • 2-3 зубчики часнику.
  • Сіль, сушений часник, перець, улюблені спеції до м'яса (за бажанням).
  • 100 г твердої моцарели.
  • 10-12 довгих бамбукових шпажок.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C.
  2. Застеліть деко пергаментним папером.
  3. Замочіть бамбукові шпажки у воді на 10 хвилин.
  4. У велику миску викладіть фарш. Додайте подрібнену цибулю (1 шт.), вичавлений часник, спеції, подрібнену цибулю (1 шт.) та нарізану кубиками моцарелу. За бажанням додайте петрушку.
  5. Ретельно вимішайте фарш, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.
  6. Сформуйте з фаршу ковбаски на шпажках, щільно притискаючи м'ясо до шпажок.
  7. Викладіть люля-кебаб на деко, застелене пергаментом.
  8. Випікайте в розігрітій духовці протягом 30-35 хвилин, або до золотистої скоринки.

Подавайте люля-кебаб гарячим з лавашем, свіжими овочами, зеленню та улюбленим соусом.

Спробуйте приготувати гарячі бутерброди з духовки.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин