Люля-кебаб за 40 хвилин: швидко, просто, смачно
Простий рецепт, який доступний кожному

Люля-кебаб/Фото: Bing
Цей рецепт люля-кебаб — це швидкий, простий і смачний спосіб приготувати м'ясну страву, яка сподобається всій родині.
Інгредієнти:
- 1 кг фаршу (будь-якого за вашим смаком: яловичина, свинина, баранина, індичка).
- 2 цибулини
- 2-3 зубчики часнику.
- Сіль, сушений часник, перець, улюблені спеції до м'яса (за бажанням).
- 100 г твердої моцарели.
- 10-12 довгих бамбукових шпажок.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180°C.
- Застеліть деко пергаментним папером.
- Замочіть бамбукові шпажки у воді на 10 хвилин.
- У велику миску викладіть фарш. Додайте подрібнену цибулю (1 шт.), вичавлений часник, спеції, подрібнену цибулю (1 шт.) та нарізану кубиками моцарелу. За бажанням додайте петрушку.
- Ретельно вимішайте фарш, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.
- Сформуйте з фаршу ковбаски на шпажках, щільно притискаючи м'ясо до шпажок.
- Викладіть люля-кебаб на деко, застелене пергаментом.
- Випікайте в розігрітій духовці протягом 30-35 хвилин, або до золотистої скоринки.
Подавайте люля-кебаб гарячим з лавашем, свіжими овочами, зеленню та улюбленим соусом.
Спробуйте приготувати гарячі бутерброди з духовки.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні