Два в одному: ліниві голубці-котлети під смачним соусом
Виходять дуже соковиті, ніжні та надзвичайно смачні

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Такі голубці вийдуть соковитіші, ніж традиційні. Вам дуже зайдуть.
Що треба:
- 600 г м'ясного фаршу,
- 350 г капусти,
- 2 цибулини,
- 1 морква,
- 1 яйце,
- 3/4 склянки рису (заздалегідь відварити до напівготовності),
- 250 мл томатного соку,
- 250 г сметани,
- 3 зубчики часнику,
- 100 г сиру, сіль, перець за смаком.
Приготування:
Дрібно наріжте капусту та цибулю. Моркву натріть на дрібній тертці. Викладіть овочі у фарш, додайте яйця та рис, посоліть, поперчіть та добре перемішайте. З отриманої суміші сформуйте невеликі котлетки та викладіть у форму для запікання.
Приготуйте соус. Для цього змішайте сметану з томатним соком, додайте часник та перемішайте. Залийте цим соусом голубці.
Запікайте в духовці приблизно 40 хвилин при 200 градусах. Дістаньте, посипте тертим сиром та запікайте ще 10 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати лазанья в мультиварці із соусом бешамель.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!